Όταν η αεροπορική εταιρεία ακυρώνει ή τροποποιεί την πτήση σας, μπορείτε συνήθως να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο εναλλακτικές: να αλλάξετε την κράτηση σε άλλη ημερομηνία ή ώρα ή να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

Εάν η πτήση σας με τη Ryanair καλύπτεται από την Εγγύηση Αυτομεταφοράς, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε με την αλλαγή του προγράμματός σας. Για να επαληθεύσετε ότι η κράτησή σας καλύπτεται, συνδεθείτε στην ενότητα «Οι κρατήσεις μου», όπου αυτές οι πτήσεις θα έχουν επισημανθεί με την ένδειξη «Αυτομεταφορά».

Μπορείτε εύκολα να ζητήσετε αλλαγές ή επιστροφή χρημάτων για την κράτησή σας απευθείας στον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες:


  • Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας μεταβαίνοντας στη διεύθυνση https://www.ryanair.com/gb/en.
  • Κάντε κλικ στην ενότητα «Οι κρατήσεις μου» στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας και αλλάξτε τη γλώσσα της σελίδας, εάν χρειάζεται.
  • Εισάγετε τον κωδικό αριθμό της αεροπορικής εταιρείας σας και τη διεύθυνση email που χρησιμοποιήσατε όταν κάνατε την κράτηση και μετά κάντε κλικ στην επιλογή «Ανάκτηση της κράτησής σας». Λάβετε υπόψη ότι ίσως χρησιμοποιήθηκε μια εικονική διεύθυνση email για την κράτησή σας στον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας.

    Για να βρείτε το email που χρησιμοποιήθηκε για την κράτησή σας και τον κωδικό αριθμό της αεροπορικής εταιρείας, επισκεφθείτε την ενότητα «Στοιχεία κράτησης αεροπορικής εταιρείας» στη σελίδα «Οι κρατήσεις μου».
  • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στη Ryanair. Εάν δεν έχετε ακόμη λογαριασμό, κάντε κλικ στο «Εγγραφή», για να δημιουργήσετε έναν.
  • Μόλις αποκτήσετε πρόσβαση στην κράτησή σας, κάντε κλικ στο «Διαχείριση αυτής της κράτησης»

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε είτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων είτε να κάνετε αλλαγές στην κράτησή σας.

Μόλις επιλέξετε την εναλλακτική που προτιμάτε, ακολουθήστε τις οδηγίες στον ιστότοπο.

Εάν προχωρήσετε σε αλλαγές στην κράτησή σας, θυμηθείτε να αποθηκεύσετε το ενημερωμένο δρομολόγιο ή/και τα στοιχεία της κράτησής σας, για την περίπτωση που χρειαστεί να τα δείξετε στην αεροπορική εταιρεία στο αεροδρόμιο. 


Σημαντικό: Όταν επιλέγετε επιστροφή χρημάτων, λάβετε υπόψη τα εξής:



Βρήκατε αυτές τις πληροφορίες χρήσιμες; Η γνώμη σας έχει σημασία για εμάς. Απαντήστε στην έρευνά μας.